El passatge de terror de Cambrils rep prop de 10.000 visitants i tindrà segona edició

  Els organitzadors apostaran per una proposta "més europea i propera a la identitat" del parc Samà

  El passatge de terror de Cambrils, amb les Halloween Scream Nights, ha rebut uns 9.600 visitants en la primera edició i ha assolit un aforament del 87%. Les previsions apuntaven una entrada d’unes 12.000 persones, però no s’hi ha arribat perquè una de les sessions es va haver de cancel·lar pel mal temps. En declaracions a l’ACN, el conseller delegat d’Expertus, Francisco Javier Castillo, ha confirmat que “el parc de terror més gran d’Europa” tornarà a obrir portes l’any vinent i ho farà amb una proposta “més europea i menys americana”. La voluntat és oferir un Halloween “més alternatiu” i “proper a la identitat” del Parc Samà. El passatge, que ha funcionat entre el 12 d’octubre i el 10 de novembre, ha generat unes 4.000 pernoctacions a la zona.
  Castillo ha confirmat que l’experiència es repetirà l’any que ve però amb millores. “Hem identificat els punts forts del parc i ens hem d’ancorar al seu ADN”, ha constatat. I en aquest sentit, ha assegurat que faran “un producte més exclusiu, vinculat al període històric i a la identitat del Parc Samà, així com al món de la por”. Així, volen aproximar-se a una proposta “més europea i menys americana” i oferir un “Halloween més alternatiu”, ha admès Castillo.

  El projecte ha generat 117 llocs de treball i unes 4.000 pernoctacions a la Costa Daurada. Segons dades de l’organització, el 37% dels visitants han comprat l’entrada amb allotjament hoteler. “Són impactes bons per un primer any i això és el que ens encoratja a repetir, a dinamitzar el destí Halloween que s’està consolidant com un període vacacional més”, ha afirmat Castillo.

  Pel que fa a l’origen dels visitants, el 35% han estat catalans, seguits de valencians, aragonesos, bascos i navarresos. Segons els organitzadors, la majoria han trepitjat el Parc Samà per primer cop amb motiu de l’esdeveniment.

  “Les crítiques no representen ni l’1%”

  Tot i que la proposta va arrencar amb queixes sobre l’ambientació i els actors del parc, l’organització hi resta importància. “Les critiques van ser el primer dia i exactament en vam rebre 52, que no arriben a ser ni l’1%”, ha defensat el conseller delegat d’Expertus. Segons Castillo, entre els aspectes que han rebut una millor valoració hi ha l’ambientació del parc, l’experiència nocturna i els actors.

  “Creiem que tenim un bon lloc, que hem servit un bon producte i que en la mesura que l’especialitzem i el vinculem amb la història del parc serà molt més atractiu pel mercat”, ha conclòs.