És notícia

El Nàstic aconsegueix un punt molt important en el partit contra el Mallorca

Avatar photo

El partit s'ha disputat a l'Iberostar Estadi aquest dissabte

Avui dissabte 8 d’abril, s’ha disputat el partit del Gimnàstic de Tarragona contra el Real Club Deportivo Mallorca a les 16.00 h a l’Iberostar Estadi. Es tracta de la 33a jornada de LaLiga 1,2,3. Ha estat un partit molt igualat i ha acabat amb un empat per 0-0.

En començar, s’han produït diverses aproximacions per part d’ambdós equips. En el minut 18, Levy Madinda s’ha lesionat i ha estat substituït per Juan Muñiz. El joc ha avançat i, al minut 31, l’àrbitre ha tret una targeta groga al jugador local Saša Zdjelar per cometre una falta a Sergio Tejera. Al minut 41, els grana han tingut una molt bona ocasió produïda per Achille Emana, però no ha fet variar el marcador. Tot just abans de finalitzar la primera part, en el minut 45, el grana Manu Barreiro s’ha lesionat i ha entrat Àlex López en el seu lloc. A més, s’han afegit dos minuts de temps extra; no obstant això, el marcador s’ha mantingut 0-0.

En arrencar la segona meitat, l’àrbitre ha tret una targeta groga a Héctor Yuste per una falta sobre Achille Emana al minut 56. En el minut 60, Emana ha evitat el gol que gairebé aconsegueix el Mallorca després de la rematada d’Antonio José Raíllo a la sortida d’un córner. En el minut 69, el jugador visitant Xavi Molina s’ha endut una targeta groga per cometre una falta a Diogo Salomao i, en el minut 75, el local Angeliño ha comès una falta sobre Gerard Valentin i també ha rebut una groga. En els últims minuts hi ha hagut diversos xuts contundents que per poc fan variar el marcador i, en arribar al minut 90, l’àrbitre ha afegit tres minuts de temps extra. Finalment, i després d’un partit molt igualat, aquest s’ha acabat amb un empat per 0-0.

Així doncs, el Nàstic torna a casa amb un punt més i havent tingut més ocasions que l’equip local.