El millor panettone de xocolata d’Espanya es fa a Torredembarra

    L’escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona (EPGB) ha elegit aquest dimarts el Millor panettone artesà d’Espanya 2021, en la VI edició del concurs. Un guardó que ha anat a parar a la pastisseria Dolç par Yann Duytsche de Sant Cugat de Vallès.

    Per segona vegada, el mestre artesà francès Yann Duytsche, amb establiment al carrer Josep Puig i Cadafalch 50 de la localitat vallesana, s’ha imposat a la resta de candidats al certamen del Gastronòmic Fòrum Barcelona i ha aconseguit un premi que ja va guanyar fa cinc anys, en l’edició de 2016.

    D’aquesta manera, Yann Duytsche rep el premi que el 2020 va anar a parar a la pastisseria Xocosave de Riudoms, i que en edicions anteriors va ser per a les barcelonines Cloudstreet Bakery (2019), Ochiai (2018) i Oriol Balaguer (2017).

    Però aquest no ha estat l’únic premi de la tarda, ja que per primera vegada en la història del concurs s’ha guardonat també el Millor panettone artesà de xocolata d’Espanya. En aquest cas, els premiats han estat els mestres Rafael Aguilera i Magí Rovira de la pastisseria Cal Jan de Torredembarra.