El mercat d’antiguitats de Tàrrega torna al carrer aquest dissabte amb una desena de paradistes

  Les distàncies entre parades seran de 2 metres i es posaran a disposició dels clients dispensadors de gel hidroalcohòlic

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Imatge d'arxiu del mercat d'antiguitats de Tàrrega. Foto CEDIDA

  El mercat d’antiguitats i de les arts de Tàrrega tornarà al carrer aquest dissabte 18 de juliol amb una desena de paradistes que ja han confirmat la seva presència després de 4 mesos d’interrupció. La darrera cita es va celebrar el passat mes de febrer, quan la pandèmia de la Covid-19 va obligar a aturar l’esdeveniment que se celebra cada tercer dissabte de mes a la tarda a la capital de l’Urgell.

  La trobada tindrà lloc al carrer del Carme de les 5 de la tarda a les 9 del vespre i se seguiran tots els protocols de seguretat establerts. Les distàncies de seguretat seran de 2 metres entre parada i parada i també es posaran a disposició dels clients dispensadors de gel hidroalcohòlic.

  Aquest mercat se celebra des de fa 26 anys i és una iniciativa del Centre Cultural de Tàrrega que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega.

  La cita s’ha convertit en un clàssic del calendari i ofereix la possibilitat de comprar, vendre i intercanviar tota classe de peces antigues i de segona mà: llibres, còmics, segells, monedes, postals, plaques de cava, pòsters, cromos, joguines, bitllets, programes de cinema així com vídeojocs, pel·lícules i música en formats clàssics. També s’hi pot trobar una extensa varietat d’objectes i complements decoratius antics d’estil vintage.