El govern de Sant Pere de Ribes apropa les ordenances municipals i fiscals a la ciutadania

  La setmana que ve hi haurà dues sessions públiques, el 3 i 4 d’octubre a les 19h, a les biblioteques de les Roquetes i Ribes, respectivament

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Les ordenances municipals són normes reguladores que serveixen per gestionar el funcionament d’un ens local així com les fiscals regulen els tributs municipals (impostos, taxes i preus públics). Aprofitant que ens aquests moments s’està elaborant la proposta d’unes i altres per a l’any que ve, el govern municipal ha convocat dues sessions públiques participatives adreçades a la ciutadania per fer-la partícip i informar-la amb la finalitat que pugui fer les seves aportacions, suggeriments o propostes.

  En aquestes últimes setmanes ja s’han mantingut diverses reunions amb els grups municipals de l’oposició, que continuaran els pròxim dies, però ara, abans de tenir-les enllestides del tot i portar-les al Ple, es volen apropar als veïns i veïns perquè hi puguin dir la seva.

  Les sessions tindran lloc el dimecres 3 i el dijous 4 d’octubre, a les 19 h, a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes i a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, respectivament. Així mateix, com també s’ha fet en els últims anys, s’ha disposat el correu electrònic de l’Alcaldia (alcaldia@santperederibes.cat) perquè les persones que no hi assisteixin puguin fer arribar les aportacions que considerin oportunes.

  La voluntat del govern és que les ordenances siguin un instrument que serveixi per afavorir la cohesió social en tots els sentits i garantir la prestació dels serveis bàsics i necessaris per a tota la ciutadania.