El Garraf renova amb 24 empreses el programa dels Punts d’Informació Turística

  Hi trobem càmpings, hotels, activitats professionals, agroturisme, masies rurals, oficines d’informació turística, policia local, biblioteques, empreses d’enoturisme i apartaments turístics, entre d’altres

  Imatge del Logo de Garraf Turisme. Cedida
  Un ampli ventall d’establiments formen els PITs (Punts d’Informació Turística) del Garraf. Hi trobem càmpings, hotels, activitats professionals, agroturisme, masies rurals, oficines d’informació turística, policia local, biblioteques, empreses d’enoturisme i apartaments turístics, entre d’altres.
  El programa Punts d’Informació Turística va ser creat l’any 2016 de la mà de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de complementar els serveis d’informació, difusió i atenció turística a la demarcació de Barcelona.
  Amb aquesta iniciativa es busca millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix en el territori, crear una xarxa d’informació turística públic-privada i donar el reconeixement formal de la tasca d’informar i assessorar, que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme.
  Cal felicitar totes les empreses i entitats que han participat l’any 2019. Són aquestes: Cubelles, amb el Càmping la Rueda, Masia Figueras, l’Oficina Municipal de Turisme, l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, Finques Ferrer i la Biblioteca de Cubelles “Mossen Joan Avinyó”; Olivella, amb l’Ajuntament; Sant Pere de Ribes, amb Aunar Viajes i la Biblioteca Manuel de Pedrolo; Sitges, amb l’Hotel Dolce Sitges, Càmping el Garrofer,
  Càmping Sitges, Sències Can Girona, El Port d’Aiguadolç i la Biblioteca Santiago Rusiñol; Vilanova i la Geltrú, amb el Càmping Vilanova Park, 12 D.O.’s Vins i Escumosos Catalans, l’Oficina Municipal de Turisme, el Punt d’Informació Turística La Botiga, Portal del Roc Pitch & Putt, la Residència Universitària Vilanova, la Policia Local i els Apartaments turístics HL Club, i el Parc del Garraf, amb el punt d’Informació de la Pleta.