El Consell Comarcal ha contractat 4 joves en el marc del Programa JOVES EN PRÀCTIQUES

  És el tercer any que el Consell Comarcal accedeix a aquest programa amb una subvenció econòmica per valor de 44.000€

  Imatge de la roda de premsa amb el President del Consell Comarcal Joan Sans, la Consellera d’ocupació Xus Sequera i els 4 joves contractats. (Cedida)

  Des del passat 29 d’octubre i fins el 28 d’abril de 2020, 4 joves han estat contractats en pràctiques beneficiant-se del programa de Garantia Juvenil. Aquest programa té com a objectiu aconseguir la inserció laboral i experiència en ocupacions on poder desenvolupar professionalment activitats relacionades amb el nivell d’estudis finalitzats.

  El president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans va valorar en la roda de premsa de presentació d’aquesta tercera edició celebrada ahir, “la importància d’oferir experiència i portes d’entrada al món laboral per als joves, un col.lectiu molt castigat per la crisi a la nostra comarca”.

  Els llocs de treball que han accedit els quatre joves són:

  Suport al personal tècnic de l’Oficina d’Informació al Consumidor

  Suport a l’Oficina Jove del Consell Comarcal

  Suport a l’Arxiu Comarcal

  Suport a l’Àrea de Serveis Socials

  Aquest és el tercer any que el Consell Comarcal accedeix a aquest programa de garantia juvenil amb uns resultats molt satisfactoris en els dos anys anteriors. Per la majoria dels joves aquesta és la seva primera feina, esdevenint la porta d’entrada al món laboral. Algun dels joves contractats a través d’aquest programa treballa actualment de forma estable a l’administració.