El Bulevard Bus serà un viver d’empreses

  Aproven mesures destinades a impulsar el recinte i demanen que es redueixi la càrrega impositiva que pateixen

  El Bulevard Bus ha iniciat els passos per a dinamitzar-lo. En l’última junta, celebrada ara fa un mes, l’Associació de botiguers del Bulevard va acordar dur a terme una sèrie de mesures encaminades a revitalitzar el recinte, que ha experimentat un important declivi en els darrers anys, estant més de la meitat dels locals en desús. En aquest sentit, la intenció dels propietaris és la de convertir l’espai en un viver d’empreses, un lloc on s’ofereixin oficines a preus molt econòmics (a partir de 195 euros amb la majoria de despeses incloses). D’aquesta manera, els empresaris podran disposar d’oficines a un preu assequible i es dinamitzarà el Bulevard. Els propietaris també van aprovar promocionar el Bulevard a través de les xarxes socials i amb la creació d’una pàgina web, així doncs, esperen revertir la situació de decadència que ha experimentat el complex.

  Foto 1

  Revaloritzar l’espai

  El president de l’Associació de botiguers del Bulevard, Xavier Farré, ha explicat a aquest mitjà que, com que la ubicació del Bulevard és molt bona i s’oferiran serveis comuns, resultarà molt beneficiós pels empresaris traslladar-se al recinte i iniciar l’activitat. “Una empresa d’administració de finques s’encarregarà de llogar els locals” va assegurar Farré, tot destacant que possiblement serà un empresari emprenedor i jove el que aposti per ubicar la seva empresa al Bulevard gràcies als preus econòmics que s’oferiran.

  Paguen impostos desorbitats

  El president dels botiguers també ha afirmat que tenen pendent una reunió amb l’Ajuntament per resoldre el problema dels impostos, ja que la càrrega impositiva que tenen aquests locals ha perjudicat molt al complex i ha contribuït al seu declivi. “Locals que no passen dels vint metres quadrats paguen unes quantitats desorbitades d’impostos”, ha afirmat Farré, tot assegurant que “estem pagant els impostos com si tinguéssim un local al carrer, quan el tenim a l’interior del recinte” va concloure.

  30 anys de Boulevard

  El dia 20 de març de 1987 s’inaugurava el centre comercial “Boulevard Bus” de Tarragona a càrrec de l’alcalde Josep Maria Recasens, complex que va esdevenir un referent comercial a la ciutat, on famílies omplien el recinte per a fer algunes compres.

  boulevard bus

  30 anys després de la seva inauguració, la situació ha canviat radicalment. El recinte ha experimentat un declivi significatiu en l’activitat comercial. L’obertura del Parc Central, el Centre comercial Les Gavarres i l’arribada del Corte Inglés a la ciutat han provocat que, el que un dia va ser un espai comercial ple de vida, respiri avui un cert aire de decadència que, els seus propietaris, estan disposats a revertir.

  20170713_161340

  Alexandre Nadal Ferret