El banyerenc Pedro Maldonado aconsegueix un excel·lent resultat a la seva primera IronMan

  L’Ironman va tenir lloc el passat diumenge 7 d’octubre a Calella on van participar més de 3000 persones

  Imatge de Pedro Maldonado durant la prova de ciclisme. Foto: Cedida

  El banyerenc Pedro Maldonado ha fet la seva primera Ironman aconseguint un excel·lent resultat. L’IronMan va tenir lloc el passat diumenge dia 7 d’octubre a Calella i es tracta d’una serie de carreres organitzades pel World Triathlon Corporation i també d’una de les proves  més dures per la quantitat de kilòmetres i les hores que es triga en completar. Van participar més de 3000 persones i Pedro va aconseguir arribar en el lloc 1340, un molt bon resultat tenint en compte que es tractava de la seva primera competició d’aquest tipus.

  L’IronMan de Calella consistia en 3,8 km nedant, 180 km en bici i una marató de 42.1 km.  Maldonado va aconseguir arribar a meta en 11 hores 47 minuts, de les quals 1.22.23 hores van ser nedant, 5.55.06 hores en bici i 4.17.02 hores corrent.

  Més de trenta persones entre familiars, amics i veïns de Banyeres van anar a donar-li suport i Pedro Maldonado se sent molt satisfet per haver aconseguit arribar a meta i per aquest resultat ja que, durant molts mesos havia entrenat moltíssim.

  Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès han volgut felicitar-lo per aquest excel·lent resultat i han mostrat el seu agraïment per portar el nom de Banyeres per tot arreu.