Dolors Sardà, nº8 a la llista de Junts per Reus

    L’exconsellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, tanca la candidatura de nº27

    La Prioral de Sant Pere ha estat el lloc escollit per presentar Dolors Sardà com a nº8 de Junts per Reus. Carles Pellicer l’ha definit com “una dona de caràcter, treballadora, d’idees clares i amb una gran voluntat”. Pellicer ha fet incís en el temps que fa que treballen junts, considerant-la com “una amiga que l’ha acompanyat durant molts anys, al seu costat i al costat d’una idea de ciutat plural”.

    Dolors Sardà ha recordat els seus inicis en la política, des de l’oposició fins arribar a ser regidora d’ensenyament. Destacant que ha pogut ser regidora del que li agrada, i és que s’ha definit com “mestre per vocació”, “gaudint de la política municipal, de la proximitat amb les persones i de treballar sense mirar el rellotge.” Sarda ha recordat que és “convergent des del 1983, i encara avui manté els seus valors: fer de Catalunya un gran país de tots. Un país inclusiu.”

    A l’acte també l’han acompanyat l’exdirectora de Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, M.Àngels Gonzàlez, i l’exconsellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz. Precisament, una de les sorpreses ha estat la presentació de Meritxell Ruiz com a nº27, tancant així la candidatura de Junts per Reus per a les eleccions municipals.