Dídac Nadal qualifica de “ridícula” la inversió prevista per millorar els barris

    Considera que PSC i PP s’estan rient de la ciutadania i denuncia que Tarragona és l’única capital catalana sense pressupostos participatius

    El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT), Dídac Nadal, qualifica de “ridícula” la inversió prevista per l’equip de govern (PSC-PP) per la millora dels barris de la ciutat. “Com es pot pretendre solucionar les nombroses deficiències que pateixen multitud de zones de Tarragona amb 500.000 euros?”, es pregunta Nadal, que ha manifestat que el fet posa de manifest “l’absolut desconeixement sobre les mancances dels barris tarragonins per part del PSC i del PP”.

    El portaveu del PDeCAT ha destacat algunes de les actuacions que considera imprescindibles com ara la substitució del cablejat aeri del Serrallo, la dignificació del Local Social de la Floresta, la reparació del mobiliari urbà de Campclar, il·luminar  la zona de lleure de Solimar i molts altres carrers que no disposen de fanals, la creació de la promesa zona de pícnic entre Riu Clar i l’Albada, l’ampliació del local de l’entitat veïnal de l’Escorpí, la col·locació de mobiliari a la plaça Primer de Maig de Torreforta, posa fi a l’abandonament del descampat de l’avinguda Sant Salvador, la millora integral de la rambla del Pilar… “Si les haguéssim d’anomenar totes no acabaríem mai…”, ha manifestat Nadal.

    Per tot plegat, el portaveu del PDeCAT exigeix a l’equip de govern “que no es rigui més de la ciutadania, es preocupi per conèixer les nombroses deficiències que existeixen als barris i al centre de la ciutat i es destini una partida suficient per arranjar-les”.

    En relació a la inversió destinada als barris, Nadal també ha lamentat que PSC i PP “s’hagin oblidat completament dels pressupostos participatius”. “En el programa electoral del senyor Ballesteros es prometia un procés participatiu per gestionar un milió d’euros del pressupost municipal…”, ha recordat el portaveu del PDeCAT, que també ha assenyalat que l’any passat l’equip de govern es va comprometre a destinar 100.000 euros als pressupostos participatius. “A més de ser una quantitat totalment insuficient, la proposta tampoc s’està duent a terme, som l’única capital catalana sense pressupostos participatius”, ha lamentat.