Dídac Nadal proposa dignificar els camins d’accés a les platges des de Cala Romana i Solimar

  PDeCAT també sol·licita l’eliminació de totes les barreres arquitectòniques

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El portaveu del Partit Demòcrata (PDECAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha sol·licitat per escrit a l’equip de govern (PSC-PP) que es dignifiquin els camins d’accés a les platges des de Cala Romana i Solimar. “L’estat d’aquests accessos és deplorable i en la majoria de casos resulten impracticables”, ha manifestat Nadal, que ha assenyalat que fa molts anys que “nombroses entitats veïnals, socials i econòmiques reclamen la millora d’aquests camins”.

  “A les persones amb mobilitat reduïda els és impossible accedir a la platja Llarga des de Cala Romana”, ha assegurat el portaveu del PDeCAT, que qualifica el fet “d’inadmissible”. “La vorera del carrer Tramuntana, sobretot durant els caps de setmana, està envaïda per vehicles que no permeten el pas dels vianants i l’accés per sota de la carretera N-340 cap a la platja Llarga, a banda de la seva deplorable imatge, només disposa d’una petita vorera degradada que s’acaba de sobte”, ha explicat Nadal en referència a Cala Romana. “Pel que fa a la platja dels Capellans, l’únic accés són unes escales deteriorades”, ha afegit.

  Quant a Solimar, el portaveu del PDeCAT manifesta que el cas és “insòlit”. “Fa gairebé quaranta anys que l’únic camí d’accés a la platja és per un forat, un túnel sota la carretera N-340 que sembla un pas de contrabandistes”. “Només es disposa d’escales –trencades i amb la barana rovellada- per accedir a aquest pas soterrat i, un cop superat, ens trobem amb un camí enfangat i ple de deixalles”, ha explicat Nadal.

  “Sembla que ningú ha pensat a dignificar els camins d’accés a les platges amb actuacions que comuniquin de forma agradable la ciutat amb el mar”, ha denunciat Nadal, que ha recordat que fa més d’un any que la moció del PDeCAT per millorar aquests accessos es va aprovar per unanimitat.