Dídac Nadal es compromet a incrementar la neteja i dignificar el mercat de Bonavista

El candidat de Junts per Tarragona també proposa augmentar la presència policial en aquest barri de Ponent

0
594
Visita al barri i al Mercat de Bonavista. Imatge cedida

El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, s’ha compromès aquest diumenge a “incrementar la neteja dels carrers, places i parcs de Bonavista i a dignificar, d’una vegada per totes, el mercat d’aquest barri”.

Nadal, que aquest diumenge al matí ha tornat a visitar Bonavista, considera que “és urgent incrementar la neteja i el manteniment davant l’estat en què es troben molts espais com són el Parc de la Coma, els contenidors plens de porqueria davant de la Llar d’Infants, les zones verdes degradades amb nombrosos vehicles abandonats, i la mala gestió en la poda de l’arbrat, entre altres”.

L’alcaldable de Junts per Tarragona també ha apostat per “realitzar al més aviat possible totes les actuacions necessàries per dignificar el mercat ambulant de Bonavista davant la seva progressiva deterioració”. “El Mercat de Bonavista és un emblema del barri, de la ciutat, és un dels mercats a l’aire lliure més grans d’Europa i ens l’estem deixant perdre”, ha manifestat Nadal, que aposta per “millorar la seva imatge, millorar els accessos i instal·lar serveis públics com són lavabos, il·luminació i senyalització perquè torni a ser el mercat de referència”.

El candidat també ha assenyalat “la necessitat d’incrementar la presència policial als carrers de Bonavista amb la creació de la Policia de Barri:  Agents patrullant a peu i amb contacte permanent amb veïnat i comerciants”.

Nadal també ha recordat la seva aposta per “connectar aquest barri amb el centre de la ciutat millorant i creant  voreres i carrils per a bicicletes en el tram de la carretera N-340 des de Bonavista fins als ponts del riu Francolí que donen accés a l’Avinguda Andorra i el carrer Ramon i Cajal”.

Entre altres propostes, el candidat de Junts per Tarragona també ha apostat per “atorgar subvencions a les comunitats de veïns per rehabilitar façanes i instal·lar ascensors als habitatges, així com fer realitat el reivindicat accés entre Bonavista i la carretera T-11

Nadal també s’ha mostrat preocupat per “l’abandonament que fa anys que també pateix el barri de Buenos Aires” -a la part alta de Bonavista- i ha recordat la seva proposta per “dignificar-lo i posar fi a les ocupacions il·legals d’habitatges”.

FER UN COMENTARI