Dídac Nadal: “Ballesteros ha polititzat els Jocs Mediterranis”

    PDeCAT assegura que l'alcalde de Tarragona va girar l'esquena als tarragonins

    Els portaveus del PDeCAT a la roda de premsa. Foto: EF

    PDeCAT ha volgut fer declaracions en una roda de premsa per fer una valoració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El portaveu de PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha criticat que l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, “ha polititzat els Jocs Mediterranis”. Els demòcrates asseguren que Ballesteros “va donar l’esquena als tarragonins” i que això “va provocar els dèficits greus d’assistència a l’estadi”.

    Nadal ha assegurat que es tenia “una gran oportunitat i s’ha perdut” i ha destacat que en l’obertura, “Tarragona no es va veure representada en cap cas i tampoc vaig veure la cultura tarragonina a l’acte de cloenda”. A més, el portaveu ha declarat que les previsions dels Jocs no s’han complert per la mala organització i això repercuteix que afegeixi que, des del seu punt de vista, “a Tarragona fa temps que no tenim alcalde”.

    Des del PDeCAT asseguren que ells no demanaran la dimissió de l’alcalde de Tarragona com altres grups municipals, referint-se a la CUP; però el que si faran és demanar que “assumeixi la seva responsabilitat del deteriorament de la imatge de la ciutat”, ha explicat Dídac. I ha afegit que també ho ha d’assumir respecte “a les expectatives que es van generar”.