Detingut un veí de Salomó que tenia deu requeriments judicials pendents

  La majoria dels fets investigats tenen el seu origen en delictes d'estafa

  Agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir dilluns al vespre un veí de Salomó que tenia deu requeriments judicials pendents. Els agents van detectar un individu a la carretera de la Riera de Gaià, dins del terme municipal de Torredembarra, conduint una furgoneta mentre parlava per telèfon mòbil.

  Els agents li van requerir que s’aturés però el conductor no va fer cas a les indicacions. Amb la col·laboració d’un altre vehicle de la Policia Local el van aturar tot just abans de la incorporació de l’AP-7 a l’entrada del peatge de Torredembarra.

  Un cop identificat i confrontat amb la base de dades policial, el conductor va resultar que tenia fins a deu requeriments judicials pendents: sis ordres de recerca, detenció i presentació davant del jutge de diferents jutjats de l’estat; dos ingressos a presó i dues investigacions de domicili.

  La majoria dels fets investigats tenen el seu origen en delictes d’estafa. Entre els jutjats reclamants destaquen Badajoz, Saragossa, Terol i Vinaròs. Al detingut també se li van instruir diligències per delicte contra la seguretat viària per conduir amb el carnet caducat.

  Finalment, a la furgoneta es va localitzar una planta sencera de marihuana d’un metre d’alçada. Pel que fa a aquest darrer fet, s’està investigant la procedència i la finalitat de la planta. El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell.