Detingut un menor per maltractar la seva mare a Lleida

El pare del menor va donar l'alarma als urbans.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir el passat dijous a la nit un menor d’edat acusat d’agredir la seva mare al domicili familiar, al barri de Noguerola. A les 22.30 hores una patrulla es va dirigir al carrer Bobalà, després de ser alertada que hi havia una discussió a l’interior d’un domicili, segons informa Segre.

En arribar-hi, els agents van contactar amb la persona que havia trucat a Emergències, el pare del menor, i aquest va assenyalar que un noi, menor d’edat que era a l’interior del domicili, havia agredit la seva mare després d’una forta discussió.

Els agents es van entrevistar amb la víctima i van procedir a l’arrest de l’adolescent per un delicte de maltractament en l’àmbit familiar. 

Segons les dades publicades pels Mossos d’Esquadra, en el primer semestre de l’any van atendre un total de 124 víctimes de violència masclista en l’àmbit familiar a les comarques lleidatanes.

En sis mesos, s’han registrat 110 denúncies i s’ha arrestat trenta persones. Pel que fa a la violència masclista en l’àmbit de la parella, entre els mesos de gener i juny els Mossos van atendre 572 dones i van registrar 546 denúncies. En total, 696 dones víctimes de maltractament van ser ateses per la Policia catalana en el primer semestre.