Detenen una dona en un hotel de la plaça Corsini per mossegar a un agent de la Guàrdia Urbana

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La Guàrdia Urbana ha detingut una dona de 50 anys com a presumpte autora dels delictes d’atemptat als agents de l’autoritat i de lesions lleus.

  Aquesta matinada, a la 1.35 h, una patrulla que realitzava tasques de control del trànsit al centre de la ciutat va ser requerida per la recepció d’un hotel de la plaça Corsini, que alertava que una dona no reconeguda com a clienta es trobava, amb actitud agressiva, estirada al terra de l’establiment.

  Quan els agents van parlar amb la dona, aquesta va començar a cridar i a donar puntades de peu i cops de puny contra els policies i a intentar mossegar-los. Finalment la dona va poder ser controlada i detinguda.

  A l’hospital, en el preceptiu reconeixement mèdic, la dona va demanar si li podien afluixar una mica les manilles i quan la Guàrdia Urbana va acceptar la petició, la dona va intentar clavar les ungles a l’agent que realitzava l’acció.

  Consultats els antecedents, els agents han tingut constància que la mateixa dona va protagonitzar aquesta mateixa setmana un fets similars a un altre municipi del Tarragonès.