Detenen in fraganti dues persones que acabaven de cometre un robatori amb força

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus

Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Baix Camp-Priorat van detenir el passat 3 d’abril a Cambrils, una dona de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Mont-roig del Camp (Baix Camp) i un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets es remunten a la nit de dimarts passat quan els mossos van rebre avís de la Policia Local de Mont-roig del Camp alertant-los que s’estava cometent un robatori amb força en una casa situada a l’avinguda Aràlies, de la Urbanització de Masos d’en Blader.

Immediatament, una patrulla va desplaçar-se fins al lloc indicat on van identificar  una dona que estava en actitud vigilant prop de la casa.

Posteriorment, els agents van accedir per la zona del jardí a l’interior de l’habitatge on van comprovar que la reixa metàl·lica de la finestra de la primera planta estava forçada amb el bombí a terra. També van localitzar el caixetí de l’alarma en la planta inferior amb els cables tallats.

Acte seguit, van trobar a la primera planta un home que acabava de saltar la tanca perimetral del jardí per accedir-hi a l’interior.

Davant d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van detenir els dos lladres  per un robatori amb força a domicili.

Seguidament, els Mossos d’Esquadra van escorcollar el vehicle dels detinguts, que estava estacionat en les immediacions, i van intervenir-los diversos objectes susceptibles per cometre robatoris, com dues claus angleses, una clau de canvi de roda de tub en forma metàl·lica i un passamuntanyes.

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus i el jutge va decretar per ambdós la seva llibertat