Denuncien el conductor d’un vehicle que circulava temeràriament per la N-340 a Alcanar

  El vehicle circulava fent ziga-zagues com a conseqüència d’un excés de pes considerable

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Terres de l’Ebre van denunciar administrativament el passat 19 de setembre, un home, de nacionalitat marroquina i veí Saidí (Osca), per conduir de manera negligent.

  Els fets van passar el mateix dia, al voltant de les 02.00 hores, durant un control de pas de vehicles que s’havia muntat a la carretera N-340, a l’altura del quilòmetre 1063, dins del terme municipal d’Alcanar (Montsià).

  Durant l’operatiu, els agents van observar un turisme que circulava de manera inestable i fent ziga-zagues degut a un excés de càrrega considerable. Aquest fet comportava un perill manifest pel mateix conductor i la resta d’usuaris de la via, per la qual cosa els agents van aturar-lo.

  Per aquest motiu, se’l va denunciar administrativament per conduir de manera temerària i el vehicle va quedar immobilitzat fins que l’excés de càrrega fos corregit i així poder continuar el viatge en condicions adequades.

  La denúncia per conducció temerària pot comportar la sanció de 500 euros més una detracció de 6 punts del permís de conduir.