Demanen fer una consulta als veïns del Camp d’Esports sobre el Parc de les Arts

    El president de la comissió d'Urbanisme, Fèlix Larrosa, impedeix canviar el sentit del vot quan encara no havia acabat el debat de la proposta de resolució presentada per la Crida per Lleida

    El grup municipal del PDeCAT i Unió ha demanat que consti a l’acta de la comissió d’Urbanisme el seu posicionament a favor de la proposta de resolució presentada pel grup de la Crida per Lleida-CUP, que demanava que s’engegués un procés participatiu per conèixer l’opinió dels veïns sobre el projecte del Parc de les Arts que es vol fer al barri del Camp d’Esports. Tot i que durant el debat el PDeCAT havia mostrat la seva intenció d’abstenir-se, finalment ha volgut canviar de posicionament quan encara no s’havia canviat de punt de l’ordre del dia, cosa que no ha acceptat el president de la comissió, Fèlix Larrosa.

    La regidora del Partit Demòcrata Carme Culleré ha criticat la decisió del PSC, que “no ens ha permès poder votar a favor de la proposta de resolució tot i que encara no s’havia canviat de punt de l’ordre del dia”. “L’actitud de l’equip de govern només es justifica pel fet que anaven a perdre la votació”, ha afegit, “però hem volgut que constés explícitament a l’acta de la reunió quina és la nostra posició, malgrat la maniobra de Larrosa, de difícil justificació”.

    De fet, el vot a favor del grup municipal és del tot coherent amb la posició que ha mantingut sempre sobre aquesta qüestió. Recordem que al ple municipal del mes de setembre de 2015, ja va presentar una moció sota el títol “Per la realització d’una consulta popular al barri del Camp d’Esports per trobar la millor opció per la destinació definitiva del solar del carrer Segrià-Alcalde Pujol”. En aquella ocasió la moció va ser rebutjada amb els catorze vots del PSC, C’s i el PP, mentre que va tenir tretze vots favorables: els d’ERC-Avancem, la Crida-CUP i el Comú de Lleida, a més dels del nostre grup.