Cs proposa dignificar el barri del Pilar amb set actuacions concretes

    La formació taronja reivindica "un pla de xoc de barris per finançar actuacions que dignifiquin els barris, els connectin amb el centre i millorin la vida dels veïns"

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona presentarà al ple ordinari de juny una proposta amb set actuacions concretes per dignificar el barri del Pilar. La regidora de Cs, Sonia Orts, ha lamentat que “les condicions en les quals es troben les cornises d’alguns edificis que poden presentar un problema per a la seguretat dels vianants, l’absència d’un parc infantil en condicions òptimes de seguretat per als nens, els solars en desús plens d’escombraries i brutícia”, així com “la inacceptable imatge de deixadesa d’una de les zones de l’entrada de la ciutat”.

    Per això, la regidora de Cs ha tornat a assenyalar la necessitat d'”un pla de xoc de barris per finançar actuacions que dignifiquin la perifèria, connectin els barris amb el centre i millorin la vida dels veïns”. I ha apuntat diverses problemàtiques derivades d’aquesta “situació de deixadesa” com per exemple “els problemes de convivència del barri a causa de l’ocupació il·legal”.