A concurs el servei de socorrisme de les platges de Tarragona per a 4 temporades

    Està previst que s'aportin 4.500 m3 cúbics de sorra procedent dels excedents acumulats a les platges de Torredembarra

    Pla general de la façana marítima de Tarragona, amb les vies de tren, l'estació de Renfe, la passarel·la, la platja del Miracle i el Port de Tarragona.

    L’Ajuntament de Tarragona ha tret a concurs el servei de socorrisme de les platges del Miracle, l’Arrabassada, la Llarga, la Móra i Tamarit. La licitació és per a un període de quatre temporades, començant aquest any fins al 2025. El consistori ha augmentat el nivell d’exigència per valorar les propostes i la selecció de les empreses es farà seguint criteris econòmics, però també mediambientals i de qualitat del servei a les persones usuàries.

    A més, també s’ha autoritzat la incorporació d’un foodtruck a la platja del Miracle. A banda, la setmana vinent, el servei de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica continuarà amb els treballs de regeneració de la Llarga per recuperar les parts més malmeses pels temporals.

    Concretament, està previst que s’aportin 4.500 m3 cúbics de sorra procedent dels excedents acumulats a les platges de Torredembarra. D’altra banda, Costes també netejarà la platja de l’Arrabassada de pedres alienes a l’ecosistema i actuarà al Miracle abans que acabi el mes de maig.