Ciutadans (Cs) proposa un pla d’actuació per renovar els parcs infantils municipals

  Juan Carlos Sánchez (Cs) assegura que moltes zones de joc de titularitat municipal “estan envellides i fetes malbé” i que “és necessària una inspecció i reparació”

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Reus presentarà al Ple del pròxim dilluns una iniciativa per a la revisió i renovació dels parcs infantils de titularitat municipal. Tal com ha manifestat el portaveu de Cs a Reus, Juan Carlos Sánchez, “una gran part de la vuitantena de parcs infantils públics de la ciutat s’han fet malbé i han envellit amb el pas del temps, sense que s’hi hagin dut a terme treballs de manteniment per reparar-los”.

  Segons ha concretat Sánchez, la moció de Cs demana que els tècnics de Via Pública de l’Ajuntament “facin una inspecció de totes les àrees de joc públiques de Reus per definir quin és el seu estat” i posteriorment “elaborin un calendari i un pla d’actuació per anar reparant i renovant els que correspongui”.

  El portaveu de la formació taronja ha recordat també que el Ple municipal d’abril del 2016 va aprovar una moció de Cs que demanava l’adaptació progressiva dels parcs infantils per fer-los accessibles als menors amb problemes de mobilitat, moció que encara no s’ha executat. La renovació de les zones de joc haurà de tenir en compte aquesta adaptació, ha afegit.

  Per últim, Sánchez ha explicat que Cs també farà una pregunta al Ple per conèixer quantes sancions ha imposat la Guàrdia Urbana durant el Carnaval a persones que feien les seves necessitats a la via pública, ja que el Grup de Cs “ha rebut diverses queixes de veïns dels passejos Prim i Misericòrdia que denunciaven la brutícia i les males olors que van patir”. “Cal compaginar festa i civisme, i el consistori ha de vetllar perquè sigui així”, ha ressaltat el portaveu.