Captació de voluntaris pels Jocs Mediterranis

  Les competicions de karate i judo es disputaran al Palau Municipal d’Esports de Cambrils entre el 23 i el 29 de juny

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  El Centre Cultural de Cambrils va acollir ahir una xerrada de captació de voluntaris pels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 que se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol en 16 municipis del territori. Al Palau Municipal d’Esports de Cambrils s’hi disputaran les competicions de les disciplines de karate (23 i 24 de juny) i judo (27, 28 i 29 de juny).
  La xerrada, a càrrec d’un dels coordinadors del voluntariat dels Jocs Mediterranis, va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Josep Maria Vallès, el dinamitzador dels jocs a Cambrils, persones vinculades a les entitats locals i ciutadans en general, i va servir per donar a conèixer una de les peces més importants d’un gran
  esdeveniment com aquest: els voluntaris.

  Ser voluntari dels Jocs Mediterranis és una oportunitat única que ofereix rebre una formació en diferents àmbits, adquirir experiència en primera persona en un esdeveniment internacional d’alt nivell, conèixer gent, treballar en equip i fomentar un esperit de lleialtat i implicació dels voluntaris amb els seu esport, el seu club i la seva ciutat ciutat.

  Durant la sessió es van donar i explicar les directrius de com formar part d’aquest voluntariat i els diferents àmbits disponibles, així com el calendari d’inscripció, de formació i dels propis Jocs. La xerrada va ser organitzada per la Fundació Tarragona 2017 i l’Ajuntament de Cambrils.
  Aquesta setmana l’organització dels Jocs ha llençat la campanya “#ViuelsJocs”, una darrera crida per fer-se voluntari dels Jocs abans detancar la borsa de voluntariat, el proper 22 de gener, quan faltaran 5 mesos exactes per l’inici de l’esdeveniment. Les persones interessades es poden inscriure al web www.voluntaris2018.cat.