Batet: “La política és estar al servei dels ciutadans”

En la presentació de la candidatura de Lleida, Pirineu i Aran al Congrés i al Senat, Meritxell Batet ha alertat que "Aznar va marxar mentint i ha tornat crispant"

Meritxell Batet a Lleida. Imatge cedida

“Cal posar en valor la gestió del govern de Pedro Sánchez. Això és afrontar el problema demogràfic, tots hem de tenir els mateixos drets i serveis visquem on visquem.” va explicar ahir a la tarda Meritxell Batet en un contacte informatiu per presentar la candidatura socialista de Lleida, “una candidatura excel·lent, amb gent preparada i amb vocació de servei al Congrés i al Senat”.

Batet creu que cal “apostar per polítiques d’estat que generin consensos de tots els partits polítics. El contrari del que fa el PP, que al final no hi ha propostes ni polítiques, al final només hi ha insults”. En aquest sentit va denunciar que Aznar “se’n va anar mentint i ara ha tornat crispant.” Per Batet, “Pedro Sánchez és el president de la convivència i és el que ens mereixem tota la societat espanyola i catalana” va concloure.

La candidata socialista va estar acompanyada per la cap de llista per Lleida, Montse Mínguez, que creu que la gent “vol escoltar el missatge socialista i està buscant aquest missatge de futur cap endavant”, i per l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrossa, que ha demanat “mostrar la força del socialisme català perquè Pedro Sánchez torni a ser president del Govern”.

Meritxell Batet va presentar ahir a la tarda la candidatura del PSC per Lleida, Pirineu Aran al Congrés i al Senat.