Aules buides al centres universitaris de Catalunya amb motiu de l’aturada general

    El Campus de Bellaterra de la UAB és un dels centres que ha suspès totalment la seva activitat

    temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

    Les aules de la majoria de centres universitaris de Catalunya es troben totalment buides coincidint amb l’aturada de país que es duu a terme aquest dimarts, 3 d’octubre. Al Campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), s’ha suspès l’activitat a totes les facultats i centres docents. “És com si fos un diumenge del mes de desembre”, han comentat fonts d’aquesta universitat que han assegurat que les biblioteques també estan tancades i que només han acudit a la feina alguns empleats d’administració i serveis. Altres centres que han secundat la protesta són la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida o la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

    Classes, passadissos i facultats buides. Aquest és l’aspecte que presenta aquest dimarts el Campus de la UAB a Bellaterra. La direcció del centre va fer públic aquest dilluns un comunicat en què anunciava que secundava l’aturada de país prevista per rebutjar l’ús de la violència per part dels cossos de seguretat de l’Estat durant l’1-O.

    Segons han explicat fonts de la UAB, l’activitat al campus és “pràcticament nul·la” aquest dimarts. De fet, les facultats i biblioteques estan tancades i només hi són presents els membres del servei de seguretat de la universitat. Així mateix, la presència d’estudiants és inexistent, tret ‘’algun alumne d’Erasmus que fa poc que ha arribat i no està al corrent de la protesta que es duu a terme a Catalunya.