Arriba l’onzena edició de la Fira d’Artesania a Albinyana

  La fira estarà oberta des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre, el proper diumenge dia 8 d'octubre

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  Com ja és habitual a Albinyana, a la tardor se celebra la Fira d’Artesania al nucli antic del poble. Enguany, que arriba a la seva onzena edició, es durà a terme el proper diumenge 8 d’octubre.

  En aquesta edició, hi trobareu les activitats ja habituals, com ara la Trobada de Plaques de Cava, amb edició commemorativa; els més de quaranta expositors i artesans; l’esmorzar i dinar populars; els passejos amb cavall; els tallers per a grans i petits; l’animació al carrer; l’actuació  de la Xaranga la gresca  i les matinades, a càrrec dels grallers La Cresta de la Canya.

  Cal destacar que la fira estarà oberta des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre. A “Cal Llogari” podreu visitar el maridatge d’aquarel·les i l’exposició de pintura “El Romaní i el seu ús” a càrrec de l’artista Emily Wilson;  també Es durà a terme a la tarda, la presentació del llibre “Plantes remeieres de camps, vinyes i marges del Penedès” dels autors: Pilar López Serra i Francesc Caralt Rafecas. Durant el matí es durà a terme l’ 19a edició del “Concurs de Pintura Ràpida d’Albinyana. I com a novetat d’enguany: el primer “Concurs d’Instagram de la Fira d’Artesania d’Albinyana” amb la temàtica: rodalies d’Albinyana, Fira d’Albinyana i romaní. Per participar-hi cal seguir el compte d’Instagram: @fira_artesania_albinyana, tenir el compte públic, afegir els hastags a la foto: #firaartesaniaalbinyana i #igersalbinyana i compartir-ho amb dos contactes. El període per publicar estarà comprès entre les 8:30 h del dia 08/10/2017 i les 23:59h. del dia 10/10/2017.

  Una festa popular que ofereix a albinyanencs i gent vinguda d’arreu l’oportunitat de reviure antics costums no tan llunyans en el temps.  Hi col·laboren diversos particulars i empreses locals, el Teatre l’Espai, l’Ajuntament d’Albinyana i l’Agrícola i Secció de Crèdit d’Albinyana.