Acord de col·laboració amb la Fundació Cruyff per al foment de l’esport

L’Ajuntament de Reus i la Fundació Cruyff han presentat aquest dimarts un acord de col·laboració per al foment de l’esport, especialment adreçat als joves i focalitzat en la pràctica del futbol al carrer. En concret, es preveu la construcció d’un “Cruyff Court” al parc de Mas Iglesias, que permetrà dinamitzar aquest barri aportant-li un nou equipament esportiu. El nou Cruyff Court portarà el nom del jugador del primer equip del FC Barcelon a Sergi Roberto, originari de Reus.

L’alcalde, Carles Pellicer; el regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el subdirector de la Fundació Cruyff, Sander Ware, han presentat l’acord de col·laboració, mijtançant el qual l’entitat fundada per l’exfutbolista del FC Barcelona Johan Cruyff s’encarregarà de construir aquest camp de futbol.

Aquest projecte s’emmarca en una iniciativa que lidera la Fundació Cruyff mitjançant la qual es creen “Cruyff Courts” arreu de Catalunya. De fet, la ciutat de Reus ha col·laborat en el passat amb aquesta iniciativa amb el Cruyff Court que es va crear l’any 2009 a l’estació d’autobusos. L’any 2016, també gràcies a la Fundació Cruyff i al seu programa Pati 14, l’Escola Rosa Sensat va poder adequar diferents espais de joc al seu pati.

Amb aquest nou Cruyff Court la ciutat de Reus, i en concret la zona del barri Mas Iglesias, guanyarà un espai per a la interrelació social i el lleure dels més joves.