6 mesos de presó i 1350€ de multa al taxista que va agredir 3 joves

Els fets van tenir lloc a la discoteca Row de Gavà l'any 2019

El jutge ha condemnat a sis mesos de presó i una multa de 1.350 euros pels delictes d’atemptat contra els drets i les llibertats i lesions al taxista que va colpejar i insultar tres joves per la seva condició sexual. Alhora, ha establert una indemnització de 1.616 euros per les víctimes. Els fets van tenir lloc a la discoteca Row de Gavà el març de 2019 quan, segons la sentència, l’home va aparcar el seu vehicle “de forma intencionada” a l’aparcament de la sala de festes i va increpar de forma reiterada una parella de dues noies que estava fent-se un petó titllant-les de “marranes”, entre altres insults. En demanar-li explicacions, l’home va baixar del taxi i va agredir a la parella i a una altra jove que es trobava a l’indret.

La sentència explica que els fets van tenir lloc la nit del 3 al 4 de març quan el condemnat va aparcar el seu taxi “de forma intencionada” al pàrquing privat d’una discoteca, un punt poc habitual per trobar possibles clients, i va romandre a l’indret fins que la sala de festes va tancar les seves portes.

Un cop tancada la discoteca, l’acusat es va passejar pel pàrquing de clients i amb la finestra baixada va insultar de manera reiterada una parella amb al·lusions de menyspreu titllant-les de “marranes”, entre d’altres qualificacions despectives. Una de les noies amb la mà oberta va colpejar el vehicle i aquest va frenar en sec i va sortir del cotxe i es va posar a cridar agafant pel canell una noia a qui li va clavar un cop de puny a la cara i la va enderrocar a terra.

Seguidament va forcejar amb l’altra noia empenyent-la i colpejant fins a deixar-la també a terra mentre seguia insultant sempre amb referència a la seva condició sexual i humiliant-les. Es va acostar al lloc dels fets una altra noia que també va acabar enderrocada.

En aquesta línia, la sentència també assenyala que l’home havia expressat una ideologia manifestament xenòfoba i intolerant en relacions d’un mateix sexe a les seves xarxes socials. Alhora, ha absolt les acusades de qualsevol delicte en considerar que la versió del taxista que assenyalava que també l’havien agredit i havien colpejat el seu vehicle “no era creïble”.

Per tot plegat, el jutge l’ha condemnat a sis mesos de presó amb inhabilitació especial per un delicte d’atemptar els drets i les llibertats. També una multa de 1.350 euros per aquest delicte juntament amb el de lesions. A més, el condemnat haurà de pagar a les víctimes una Indemnització 1616 euros.