400 padelers i padeleres disputen el Grand Slam Màximum al Golf Costa Daurada

    Prop de 400 jugadors i jugadores han fet possible que el Golf Costa Daurada s’hagi convertit de nou en l’epicentre del pàdel a les Comarques de Tarragona gràcies al Grand Slam Màximum Pàdel Tour 4 Latas.

    I si a l’inici ja va quedar palès que les expectatives serien molt altes, la cloenda no ha fet més que confirmar-les. Al joc, climatologia i bon ambient s’hi han afegit les ostres, pernil i musclos que han degustat tots els participants.

    La competició, al llarg de deu dies, s’ha dividit en deu categories, cinc de femenines i cinc de masculines. La parella Boquet-Buquera, en categoria femenina, i Arnau-Roviralta, en categoria masculina, s’han proclamat campiones i campions de Primera.

    La jornada final s’ha completat amb un clínic en el que els grans protagonistes han estat els jugadors i jugadores del Club Solc, que habitualment defensen els colors de l’equip de tennis adaptat SOLC Golf Costa Daurada i que en aquesta ocasió han canviat les raquetes per les pales de pàdel.

    Màximum Pàdel Tour tornarà al Golf Costa Daurada el 4 de juny, de les 16 a les 21 hores. Aquell dia la pedrera i les futures promeses del pàdel català s’enfrontaran en una nova edició del Mini Màximum de menors.