Tres persones ateses per inhalació de fum en l’incendi del carrer Baró de Maials de Lleida

Avatar photo

La majoria dels veïns que viuen damunt podran tornar a casa en les pròximes hores, exceptuant les dues famílies que viuen al primer pis

Tres persones han estat ateses pel SEM per inhalació de fum arran de l’incendi que s’ha originat aquesta tarda a l’altell on hi ha la sala de màquines del supermercat de la cadena Plusfresc, situat al número 31 del carrer Baró de Maials del barri de Pardinyes de Lleida. De les persones ateses –un veí i dos treballadors de l’establiment-, dues han estat donades d’alta al mateix lloc, mentre la tercera –un home de 30 anys- se l’ha derivat en estat menys lleu a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova per sotmetre’s a un examen més exhaustiu. El foc, que ja es troba controlat, també ha obligat a desallotjar les dotze famílies -una seixantena de persones- que viuen en els pisos situats damunt de l’altell, tot i que la previsió és que la majoria d’elles puguin tornar en les pròximes hores a casa seva, un cop finalitzin les tasques de ventilació. En canvi, sembla que no ho podran fer els veïns dels dos pisos que es troben damunt mateix de l’altell incendiat, segons ha explicat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. Altrament, els serveis tècnics de la Paeria estan inspeccionat l’edifici però tot apunta que no presenta cap problema estructural com a conseqüència del foc.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha acudit al lloc on s’ha produït l’incendi, ubicat al número 31 del carrer Baró de Maials de Lleida. En concret, el foc s’ha originat, per causes que es desconeixen, a l’altell on hi ha sala de màquines d’un supermercat Plusfresc, segon ha explicat Ros, qui ha destacat “l’aparatositat” del foc.

L’alcalde, acompanyat per la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Mestres, ha detallat que els serveis tècnics municipals estan inspeccionant l’estructura de l’edifici tot i que, “a priori, sembla que no hi ha afectació en aquest sentit, tot i que sí a l’altell on s’han iniciat les flames”. També s’han vist afectats, en aquest cas només pel fum, els dos pisos situats damunt mateix de l’altell, mentre el supermercat no ha patit afectació.

La previsió és que la majoria de les dotze famílies que viuen en l’edifici afectat i algunes del contigu que han estat desallotjades pel fum puguin tornar avui mateix a casa seva, un cop finalitzin les tasques de ventilació que s’estan duent a terme als immobles. En canvi, sembla que no hi podran tornar aquesta nit els veïns del primer pis, és a dir els dos pisos situats damunt mateix de l’altell, els quals s’han vist afectats pel fum, segons ha explicat Àngel Ros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El Parc de la UdG assegura que no hi haurà canvis

Notícia següent

SOM Bisbal fa un balanç positiu del seu primer any de funcionament

Notícies relacionades