Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Gairebé una cinquantena de tapes per degustar a la dotzena edició de la Ganxet Pintxo de Reus

Avatar photo

La dotzena edició estrenarà els menús de tapes a set locals de la ciutat

Una nou certamen de la Ganxet Pintxo de Primavera s’inicia aquest dijous, 30 de març, a la ciutat de Reus. Després de dotze edicions la Ganxet continua innovant, aquest cop amb la inclusió de set locals que –a banda de la tradicional tapa— oferiran menús de tapes amb les creacions més inversemblants. Aquesta ruta de tapes, impulsada per la Cambra de Comerç de Reus, es corona com una cita indispensable per a conèixer de prop la gastronomia reusenca.

Durant la presentació d’aquesta edició, el president de la Cambra ha explicat que la iniciativa es troba “plenament consolidada” dintre de l’agenda de la ciutat. Enguany, el certàmen ha reduït el nombre d’establiments participants per tal de garantir la qualitat. Per tant, seran 48 locals que realitzaran la tradicional ruta de tapes, a més set locals oferiran els menús de tapes. En total seran 55 locals, 13 menys que en l’edició anterior.

La tapa costarà 2,5 euros i inclou, també, el quinto d’Estrella Damm. Com ja és tradició, al final de la Ganxet Pintxo es lliuraran els tres premis populars (que atorgaran els clients), els tres professionals, el premi Damm a la tapa que millor marida amb la seva cervesa i el Ganxet Llengua que atorga el Centre de Normalització Lingüística (CNL) a l’establiment més sensible en l’ús de la llengua catalana.

La ciutat de Reus en la Ganxet Pintxo
Per afavorir el coneixement de llocs, persones o elements de la ciutat de Reus totes les tapes de la Ganxet tenen en la seva denominació alguna qüestió vinculada a la ciutat. Tots aquells que desitgin conèixer el significat real d’algun d’aquests noms podran anar al web de la Ganxet Pintxo o bé a les xarxes socials on es detallarà aquesta informació.

ÁNGELA S. ARAMAYO

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Reparacions en el dipòsit d’aigua a la urbanització de Can Gordei

Notícia següent

Miquel Casellas: “El fenomen Got Talent”

Notícies relacionades