Torna l’horari d’hivern a les Biblioteques Municipals de Reus

A la vegada que es restableix l'horari d'hivern, també ho fan les activitats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

A partir d’avui es reprèn l’horari continuat a la Biblioteca Central Xavier Amorós, de dilluns a divendres de 10:00 h a 20:00 h i els dissabtes de 10:00 h a 14:00 h. Així mateix la Biblioteca Pere Anguera obrirà 3 matins (dilluns, dimecres i dissabte), de 10:00 h a 14:00 h, i cada tarda de dilluns a divendres de les 16:00 h a les 20:00 h. És el mateix horari des que es va anar normalitzant el servei després de la pandèmia.

A la vegada que es restableix l’horari d’hivern, també ho fan les activitats. Així, doncs aquest setmana ja hi haurà les sessions de contes del dimecres que s’inicien a la Biblioteca Central Xavier Amorós amb una sessió de contes solidaris “El planeta del foc”, un conte de Martí Olivella explicat per Sarah Sabaté i el dijous “Contes per anar a l’escola” a la Biblioteca Pere Anguera.

Els mateixos dies, a les 19:00 h hi haurà dues activitats del cicle “Setmana per a la prevenció de la conducta suïcida” i el divendres tindrà lloc l’acte d’obertura de les activitats del curs 2022-2023 amb l’espectacle “Amics”, de Dafnis Balduz.

També el dissabte dia 17 de serembre tindrà lloc la ruta “Els mercats de Reus” organitzada per les Biblioteques Municipals de Reus i la del Centre de Lectura amb la col·laboració de la Cambra de comerç. Un recorregut per les places de Reus conduïda per M. Carme Just que arrencarà des de la Biblioteca Central Xavier Amorós. Cal inscriure’s a inscripcions.reus.cat.