Un Sant Joan amb sopar a la fresca a Mont-roig i Miami Platja

L’arribada de la Flama del Canigó amb la participació d’entitats locals i les enceses de les fogueres tornaran a protagonitzar la nit més curta de l’any

Un sopar a la fresca amenitzat amb música i animació serà l’acte principal d’aquestes festes de Sant Joan a Mont-roig i Miami Platja que es recupera després dels dos anys amb restriccions per la Covid.

Enguany, a Mont-roig diverses associacions participen en l’acte de l’arribada de la Flama del Canigó a partir de les 20.30 h. Aquest tradicional acte estarà amenitzat amb la música dels Grallers de Mont-roig i compta amb el suport de l’Associació de Veïns Muntanya Roja i el Centre Excursionista l’Areny, que s’encarregaran de fer els relleus amb la Flama des de Montbrió fins a Mont-roig. En arribar a la Pista d’Estiu, es farà la lectura del Manifest del Foc de Sant Joan, a càrrec de Paula Moreno Pareja i Oriol Bellsolà Navarrete, Pubilla i Hereu del 2022; Marina Alsina Fernando, Pubilla del 2021 i Joana Hernández Munté i Marc Vernet Aragonès, Pubilla i Hereu infantils del 2022.

Tot seguit hi haurà l’encesa de la foguera i el sopar de carmanyola en què, com és tradicional, tots els assistents es portaran el menjar i el beure de casa. La nit més màgica de l’any comptarà amb animació de Summer Dance, repartiment de coca de Sant Joan per a tothom i ball amenitzat per un DJ.

La pèrgola de la platja Cristall serà l’escenari dels actes a Miami Platja, que també comptarà amb música amb DJ, animació amb el grup Summer Dance, l’encesa de la foguera i el repartiment de coca de Sant Joan. A Miami Platja, els actes començaran a les deu de la nit amb el sopar de carmanyola. En aquesta festa popular hi haurà servei de bar pels assistents.