Teresa Pallarès: ‘Demà serà el moment de seure i parlar’

La candidata de Junts s'ha vist afectada per l'abstenció de més del 50%

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

A la seu electoral que Junts ha muntat al carrer Jesús, no hi havia cares llargues però si cares de resignació. Els resultats han agafat els juntaires amb el peu canviat i la baixa abstenció ha penalitzat els grans partits del govern sortint.

La candidata Teresa Pallarès, afectada pel resultat i el cansament de la campanya, però en tot moment recolzada i confortada pel seu marit, potser ha estat la persona en qui més s’ha concentrat la decepció pels resultats.

En conversa amb LA CIUTAT la candidata ens ha confessat que no s’esperaven una abstenció tan gran i que els afectés tant, com en el cas d’Esquerra, cosa que els ha fet perdre força vots. Sandra Guaita ha sabut, en canvi, mobilitzar el seu electorat i obtenir més escons mantenint el número de vots.

Pel que fa a l’entrada de Vox al plenari reusenc, Pallarès s’ha mostrat preocupada i decebuda, però ha assegurat que les línies vermelles funcionaran al consistori reusenc, i que la resta de partits no toleraran cap mostra d’intolerància.

Pallarès ha assegurat que es posarà en contacte amb la vencedora de la nit, Sandra Guaita, per felicitar-la per la victòria i començar a parlar de la formació del futur govern de la ciutat.