Roba en 11 domicilis de Reus on vivien persones d’edat avançada

L'home va ser arrestat fa menys d’un mes a Tarragona pels mateixos fets

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Camp- Priorat van detenir el passat 5 d’abril a Tarragona (Tarragonès), un home de 55 anys com a presumpte autor d’onze delictes de furt  i cinc entrades a habitatge aliè.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació a finals de 2021 arran d’un seguit de sostraccions de joies i altres efectes de valor en domicilis de persones d’avançada edat que normalment vivien soles.

En la majoria dels casos el lladre seguia el mateix modus operandi. L’arrestat es guanyava la confiança de la víctima i amb qualsevol pretext o excusa accedia al seu domicili. Un cop dins i mitjançant l’engany, localitzava el lloc on guardaven les joies o pertinences de valor i  les sostreia.

Es dóna la circumstància que aquest home va ser detingut pels mateixos fets per la Unitat d’Investigació de Tarragona el passat 14 de març i en aquell cas també  se li van atribuir onze delictes de furt i un robatori amb violència.

Davant els diferents indicis incriminatoris, els investigadors van localitzar-lo a Tarragona on el van detenir pels onze furts comesos a Reus i els cinc delictes  d’entrada en habitatge aliè.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per delictes de la mateixa naturalesa, va passar a disposició judicial el passat dimecres i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.