Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

‘Reus Espais Vius’ continuarà generant vida a la ciutat

Avatar photo

La cloenda de les primeres accions de Reus Espais Vius ha impactat en tres eixos amb èxit. La generació d’ocupació, la generació d’una economia concreta i poder incidir en la revitalització de zones.

L’ocupació s’ha treballat amb foment d’emprenedoria. Òscar Subirats, regidor d’Empresa, Foment i Ocupació, assegura que no només fomenta l’autoocupació, sinó que també genera ocupació amb altres persones degudes les necessitats de cada negoci i alhora l’ocupació dels proveïdors necessaris. Ficant xifres, més de 30 persones s’han beneficiat de Reus Espais Vius. 

L’economia que es volia generar —i s’ha pogut generar— és la de triple impacte. Espais i negocis que tinguin en compte la contractació de col·lectius prioritaris, que també tinguin en compte que els proveïdors siguin de proximitat, generant economia circular i, finalment, que tinguin un impacte ambiental positiu.

El futur de ‘Reus Espais Vius’

El futur passa per una nova fase, on es pugui assolir en tots els punts de la ciutat el famós “tot a 15 minuts”.

La nova localització de l’impulsor “Reus Espais Vius” està a determinar, però el regidor ha assegurat que des de l’Ajuntament es vol aprofitar tota la renovació urbanística de la part nord de Reus. 

Òscar Subirats ha assegurat que aquest és un projecte innovador —ha clarificat que té la potestat de dir-ho, perquè ell només continua amb el treball fet— i que diverses ciutats s’han interessat en “Reus Espais Vius”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three + twenty =

Notícia anterior

Reconeixen el Fons de Reserva de Jubilació a Andorra entre els millors d’Europa

Notícia següent

Roses adequarà tèrmicament les seves escoles gràcies als Pressupostos Participatius

Notícies relacionades