L’Hospital Sant Joan de Reus manté la presència d’un acompanyant

L'acompanyant sempre haurà de ser la mateixa persona i es restringeixen les visites a les àrees amb pacients de Covid-19

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus manté la presència d’un acompanyant per afavorir el benestar físic i emocional dels pacients. Només a les àrees amb pacients ingressats per la covid-19 es restringeixen les visites i la informació es comunica al familiar de referència, sempre que el pacient no manifesti el contrari, entre les 13 i les 17 hores, mitjançant una trucada telefònica, segons informen fonts del centre hospitalari.

A la resta de l’hospital es permet la presència d’un acompanyant -sempre el mateix- entre les 13 i les 20 hores, que ha d’anar convenientment acreditat mitjançant un full d’autorització que li facilita el seu equip assistencial.

El centre també disposa del telèfon 663 044 578 per tal que les persones de referència dels pacients es puguin comunicar, en tot moment, amb el centre. Aquest telèfon està operatiu tots els dies de la setmana entre 8 del matí i les 8 del vespre.

D’altra banda i com fins ara, es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un circuit d’entrada i un altre de sortida, amb indicadors al terra, cintes de separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta quirúrgica a tot l’edifici.

Per evitar incidències, fonts de l’hospital recorden que no està permès portar menjar fet a casa i es recomana venir al centre només si és necessari i sempre dins els horaris establerts.