L’alcalde inicia aquest diumenge una nova immersió als barris de Reus

Dins de la setena edició del programa 'Convivències amb l'alcalde'

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, inicia aquest diumenge 3 d’abril, la setena edició del programa “Convivències amb l’alcalde”. En aquesta ocasió, serà als barris Fortuny, Mas Iglesias i Urbanització Pàmies.

Dimecres a la tarda, de 17.00 a 19.00 hores, tindran lloc les “Converses amb l’alcalde” a la Biblioteca Pere Anguera on l’alcalde atendrà sense cita prèvia els veïns i veïnes que s’hi apropin per recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions directament amb la ciutadania.

Amb una intensa agenda, l’alcalde, acompanyat per la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i regidors i regidores implicats en els àmbits que s’abordaran al llarg de les visites, farà un recorregut per les diverses zones per copsar en primera persona les necessitats i les inquietuds de la ciutadania vivint com un resident més.

Com ja es habitual en el format, farà recorreguts a peu de carrer; conversarà amb la gent; compartirà àpats amb persones referents de les entitats i associacions de veïns; visitarà comerços i equipaments públics i assistirà a actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que hi tinguin lloc.