Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Reus completa el pla de xoc de neteja als barris

Avatar photo

La regidoria de Via Pública i l’empresa concessionària del servei de neteja viària culminen aquest dijous 31 d’agost el pla de xoc de neteja intensiva dels barris de la ciutat que es va posar en marxa el passat el 17 de juliol. Es tracta d’un servei extraordinari que l’Ajuntament de Reus ha activat amb l’objectiu de posar al dia la neteja de la ciutat; i s’ha portat a terme ara a l’estiu, quan les necessitats de neteja es veuen especialment incrementades a conseqüència d’un ús més intensiu de la via pública.

La programació del pla s’ha realitzat tenint en compte el calendari habitual del servei de neteja de la via pública de la ciutat, de manera que les dues programacions han estat complementàries, i amb l’objectiu de millorar de manera notable els nivells d’eficàcia en la neteja.

Paral·lelament, el servei de neteja s’ha coordinat amb els equips de manteniment de parcs i jardins per tal de reforçar la neteja a les zones verdes dels barris on s’ha realitzat l’actuació.

El pla de xoc s’ha portat a terme en 18 barris de la ciutat: Fortuny, Pastoreta, Monestirs, Horts de Miró, Muralla, Mare Molas, Juroca Carrilet, Mas Iglesias, Montserrat, Carme, Sardana Sol i Vista, Gaudí  Immaculada, Santuari i Zona Lepanto; barris d’alta densitat de població i amb un ús més intensiu de la via pública.

Daniel Marcos, regidor de Via Pública afirma: “El pla de xoc ha estat molt ben valorat per la ciutadania. Escoltem als veïns i veïnes a peu de carrer i atenem les seves demandes, que sovint van lligades a la quotidianitat. La neteja és una de les principals preocupacions de la ciutadania, per això hi donem resposta cada dia i ara amb aquesta actuació extraordinària. Des de la regidoria continuem treballant per garantir el millor servei i qualitat de neteja als carrers i places de la nostra ciutat”.

El servei s’ha portat a terme amb un equip humà de 10 persones, de les quals 8 han estat de nova contractació, i dels equipaments següents:

  • 1 equip de neteja dual, format per dos operaris i un maquinista amb una escombradora dual.
  • 2 equips d’escombrada mecànica de voreres.
  • 2 equips hidronetejador per a taques i pintades.
  • 1 equip d’escombrada manual amb vehicle auxiliar.

El servei extraordinari ha tingut un pressupost de 50.000 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

20 − 5 =

Notícia anterior

Troben el cos sense vida del Víctor de 25 anys, desaparegut fa 6 mesos

Notícia següent

Arriba la 3a edició de la Masterclass Zumba Santa Tecla 2023

Notícies relacionades