La regidoria d’Esports de Reus presenta el Nadal Multiesportiu

La regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure estan treballant per oferir aquestes vacances de Nadal un seguit d’activitats esportives dirigides al públic infantil i juvenil que s’organitzaran de forma descentralitzada, a les instal·lacions esportives municipals i indrets a l’aire lliure, per adaptar-se a les mesures sanitàries vigents. El Nadal Multiesportiu té la intenció d’ampliar la oferta esportiva a la ciutat durant aquestes dates i que els infants i joves puguin gaudir d’unes jornades de jocs, desafiaments i activitats lúdiques i esportives, en horari de matí, per tal que puguin aprofitar la tarda amb la resta d’oferta de Nadal que ofereix la ciutat.

Els espais on es realitzaran les activitats són els següents: Cruyff Court; Escola Alberich i Casas; Club Tennis Taula Ganxets de Reus; Parc de les Famílies; Parc de Mas Iglesias; Passeig de la Boca de la Mina; Pavelló Olímpic Municipal; polilleuger Alberich i Casas; polilleuger Cèlia Artiga; polilleuger Ciutat de Reus i polilleuger Joan Rebull.

A falta de concretar els aforaments i altres condicionants, la proposta d’activitats serà variada amb balls i ritmes; Kahoot; tennis taula o karate i esports col·lectius com el futbol sala o el voleibol. Les famílies també tindran el seu espai amb un joc de pistes o d’orientació.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha incidit en que “l’esport i el gaudi són molt importants pel benestar dels nostres infants i joves. Per això fem aquesta proposta de Nadal Multiesportiu, condicionada a les mesures de seguretat sanitàries i prioritzant la salut davant de tot, amb la intenció que els infants i els joves puguin gaudir d’activitats vinculades a l’esport aquestes vacances de Nadal”.

A partir del 15 de desembre a les 20:00h al web de Reus Esports es podran consultar les activitats i fer la inscripció.