La mostra del vehicle híbrid i elèctric ‘Velèctric’ torna a la plaça de la Llibertat de Reus

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids, i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El Velèctric torna al carrer després de l’edició semipresencial de l’any passat i exposarà les principals novetats del vehicle híbrid i elèctric a la plaça de la Llibertat els dies 27 i 28 de maig. La sisena edició d’aquesta mostra, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, s’emmarca en les accions que desenvolupa l’Ajuntament i les empreses municipals per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha destacat que “després de la pandèmia, amb un 2020 sense fira i un 2021 de fira online, Velèctric torna al seu emplaçament habitual a la plaça de la Llibertat i esperem que amb més participació que mai gràcies a l’interès creixent de la població per la mobilitat sostenible”.

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids, i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges. La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per provar els vehicles. També s’hi trobaran eles principals novetats en bicicletes elèctriques, patinets elèctrics o qualsevol vehicle no contaminant.

La fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen. Així, la mostra comptarà també amb un espai amb tallers per als més petits i un espais de xerrades sobre mobilitat sostenible.

Les marques representades seran les habituals: Toyota, Lexus, Nissan, BMW, Honda, Volkswagen, Seat, Renault, Scutum, Focus, entre altres.

La sisena edició del Velèctric estarà oberta el divendres 27 de maig, de 17:30 a 21:00h, i el dissabte, 28 de maig, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00h. L’acte oficial d’obertura serà el divendres a les 18:30h, amb una visita de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio.