El nou CF Reus es presenta aquest dijous al Centre Comercial Pallol

El nou projecte de futbol a la ciutat de Reus ja és una realitat. El nou CF Reus es presentarà aquest dijous 2 de setembre a les 19 hores al Centre Comercial Pallol de la capital del Baix Camp. El club ha anunciat que l’acte de presentació comptarà amb la presència d’exjugadors coneguts internacionalment com també amb personatges rellevants en la història del futbol.

Es tracta d’un projecte impulsat per l’empresari reusenc Lluís Llauradó, propietari de diversos restaurants de la ciutat. Llauradó es va interessar a comprar l’antic CF Reus Deportiu quan estava en fase de liquidació, però ho va veure inviable, ja que s’havia de pagar tots els deutes i, tot i això, l’equip hauria de competir a Quarta Catalana.

L’entitat compta amb la presència de Carles Reixach fill com assessor futbolístic i mantindrà el mateix escut i els colors roig-i-negres del seu predecesor, ja que no estaven registrats i la seva propietat no estava protegida. De moment, però, el nou CF Reus només competirà en categoria femenina a Segona Catalana.

Per poder veure l’equip masculí caldrà esperar mínim una temporada. Segons ha avançat Tarragona 21, la idea es comprar la plaça de la Cultural Bonavista a Segona Catalana de cara a la temporada 22/23, sempre que no acabi baixant de categoria. Cal destacar, que Llauradó és en l’actualitat vicepresident de l’entitat del barri tarragoní.