El Centre Social de Reus rep donacions de l’Agrupament Escolta i Guia Montsant-Cim

Unes donacions que es destinaran als serveis d'alimentació i d'allotjament d'aquest nou equipament de la ciutat

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Aquest dissabte, 12 de febrer, la unitat de Llops i Daines de l’Agrupament Escolta i Guia Montsant-Cim ha donat diversos quilos d’aliments i roba al Centre Social El Roser, un equipament que depèn de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus. Unes donacions que es destinaran als serveis d’alimentació i d’allotjament d’aquest nou equipament de la ciutat, inaugurat el 2 de febrer. Per fer donacions, tothom, siguin persones individuals o representants d’organitzacions, pot contactar amb aquest centre, ubicatal número 1 del carrer Josep Caixés, de manera presencial omitjançant els números de telèfon 977 010 061 i 673 412 696 i el correu electrònic elroser@reus.cat.

A més de la donació, el grup d’infants, acompanyats pels monitors, van fer una visita a través de totes les instal·lacions, guiada pel coordinador del Centre Social El Roser. L’objectiu ha estat veure en directe els serveis d’alimentació i d’allotjament dels quals disposa aquest equipament i conèixer com funcionen. Un funcionament que es basa, en part, en l’aprofitament de recursos que d’altra manera es llençarien, com les donacions que han fet aquests infants o els aliments que es reben a través del Programa de Gestió Alimentària o de les espigolades. A més, també es tracta d’una oportunitat de donar feina a persones que troben més dificultats quan volen incorporar-se al mercat laboral regular, com és el cas de les persones que treballen al Taller Baix Camp, responsable del triatge dels aliments del Programa de Gestió Alimentària, o al servei d’alimentació del Centre Social El Roser.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, afirma que aquesta visita és un bon exemple de l’obertura del Centre Social El Roser a tota la ciutadania: «Em consta que, tant des de l’entitat escolta com de l’equip tècnic del Centre Social el Roser, es valora de manera molt positiva aquesta experiència, ja que es tracta d’una acció per sensibilitzar a la infància sobre una realitat sovint desconeguda. A més, ara aquests infants poden explicar a casa que a Reus hi ha un centre que cobreix les necessitats bàsiques de les persones que ho necessiten en algun moment de la seva vida».