El Bràvium Teatre torna amb el musical “l’Executiva”

El llibret i la música original són també obra de l’escriptor i compositor Pere Pèries, que ha comptat de nou amb el talent del pianista i arranjador reusenc Jorge Varela

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Després de la sequera cultural provocada per la pandèmia, Reus té ganes de teatre i estrena un nou musical original en català: L’EXECUTIVA, de Pere Pèries. Serà al Bràvium Teatre el diumenge 18 d’octubre de 2020, a les 18:30 h.

 

Per aquesta obra, l’autor pren de base un relat breu de José Luis Sánchez i construeix una reflexió divertida i irònica sobre la indefinició dels límits entre el bé i el mal, la responsabilitat de les decisions que prenem, i com ens afecten les experiències viscudes de petits, sobretot els maltractaments o el bullying.

 

La producció és a càrrec del mateix equip que ja va omplir de gom a gom el Bràvium Teatre amb el musical “JO, JO, JO! El musical que parla de TU!” i té com a protagonista l’actriu Núria Esquius. La cirereta serà el debut, per primer cop als escenaris, de Claudia Rodríguez.

 

El llibret i la música original són també obra de l’escriptor i compositor Pere Pèries, que ha comptat de nou amb el talent del pianista i arranjador reusenc Jorge Varela.

 

Aquest nou musical farà passar una bona estona a tot tipus de públic, el farà reflexionar entre emocions i somriures i, sens dubte, remourà en positiu el seu món interior.