Detecten set positius entre treballadors del CUAP Sant Pere de Reus

Ha estat un dels centres encarregats del cribatge a la capital del Baix Camp

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge del ribatge al CUAP Sant Pere de Reus. ACN

Set treballadors del Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Sant Pere de Reus han donat positiu en covid-19 en el cribatge que s’ha fet entre el personal del centre, segons ha avançat el Diari Més. Aquest brot, en el que hi haurà infectat tant personal mèdic com de gestió i serveis, es produeix en un dels centres de salut encarregats de fer els cribatges a a la població de la capital del Baix Camp.

El sindicat USITAC ha denunciat els fets i ha demanat “més control i desinfecció” de les instal·lacions per evitar nous casos de covid-19. A més, també sol·licita intensificar el cribatge del personal i fer-ne un seguiment constant. De moment, els set treballadors afectats es troben en quarantena.

Tot i que els resultats del cribatge als treballadors s’ha conegut en els últims dies, el primer cas al CUAP Sant Pere seria de fa dues setmanes. Per aquest motiu, des de USITAC demanen que es mantinguin els mòduls prefabicats que es van instal·lar per fer el cribatge als veïns dels barris de la Pastoreta, la Sadana i Monestir per tal que ara es facin les proves PCR a tot el personal del centre.