Carles Pellicer visita els barris Mas Abelló i passeig Prim amb el programa de proximitat

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

En el marc del programa de proximitat i visites als barris, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha visitat aquesta setmana Mas Abelló i el Passeig Prim amb l’objectiu de prendre nota de les reivindicacions, mancances i millores plantejats pels veïns i veïnes i per escoltar de primera mà les seves opinions sobre la realitat dels barris.

El 4 de maig, acompanyat de la presidenta de l’associació de veïns, Esperanza Galindo, la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; i del regidor de Desenvolupament Urbà i Via Pública, Hipòlit Monseny, l’alcalde va visitar la part nova del barri Mas Abelló (zona de cases adossades). Durant el recorregut, en el qual també va recollir les opinions i propostes dels veïns i comerciants de la zona, es va prendre nota d’un total de deu sol·licituds veïnals, principalment d’aspectes relacionats amb el manteniment de la via pública com ara l’arranjament de clots, voreres i rajoles, treballs de pintura, manteniment de murs i treballs de jardineria corresponents a poda o per evitar l’afectació de les arrels dels arbres en el paviment. En l’apartat de necessitats, els veïns van demanar que s’habilités una zona de parc per a gossos o pipican. El proper dimarts, dia 11, es visitarà la zona més antiga del barri.

El 6 de maig ha estat el torn de la zona del Passeig Prim, on l’alcalde i els regidors Caelles i Montseny van estar acompanyats pel president de l’associació de veïns, Ramon Peña. Aquí es van recollir un total de set sol·licituds, la majoria de les quals vinculades també als aspectes relacionats amb el manteniment de la via pública, sobretot de la part baixa del passeig, com ara treballs de pintura, neteja, arranjament de rajoles i paviment. També es va demanar més presència de la Guàrdia Urbana a la zona.

Des que el mes de febrer es va reprendre el programa de proximitat, ja s’han visitat 18 barris de la ciutat. L’equip de treball del programa ha recollit més de 220 sol·licituds veïnals, de les quals ja se n’han resolt més del 65%.