Brutal violació d’un reusenc a una jove de Terres de l’Ebre

La noia va anar a la capital del Baix Camp per visitar un pis de lloguer i quan va arribar, ell la va agredir sexualment i després va marxar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El passat dilluns dia 4 d’abril, una noia de Terres de l’Ebre va denunciar una presumpta violació a Reus. L’agredida va assenyalar un ciutadà reusenc com l’autor dels fets.

Tot va començar quan la noia ebrenca es va dirigir amb el mateix agressor a la capital del Baix Camp per visitar un pis de lloguer. L’home era conegut d’un familiar de la víctima, per la qual cosa tenia certa confiança amb el reusenc.

Segons afirma la víctima, un cop van arribar al pis de Reus, tot es va torçar. Ell la va agredir sexualment i després va marxar. La noia va deambular pels carrers de la ciutat reusenca sense bateria al mòbil i, quan per fi va arribar a comissaria, ho va fer entre plors i amb un quadre d’ansietat alt.

Els Mossos li van prestar declaració i van facilitar el seu trasllat a l’Hospital Sant Joan. Finalment, van contactar amb el familiar que coneixia l’agressor per demanar totes les seves dades i arrestar-lo.

Segons afirmen els Mossos, el presumpte agressor va ser detingut i va passar la nit de dimecres a dijous en una cel·la.

Actualment, la investigació està en mans del Jutjat d’Instrucció número 4 i el presumpte agressor es troba en llibertat amb mesures cautelars: prohibició d’entrar en el municipi de la víctima, prohibició de parlar amb ella, retirada del passaport, prohibició de sortir del país i compareixences setmanals en el jutjat de Reus.