Reus inaugura aquest dissabte el Parc per a famílies

Va ser un dels projectes guanyadors de l'edició de Pressupostos Participatius 2018

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, inauguren aquest dissabte, 19 de novembre, a les 12:30 h, el Parc per a famílies, un dels projectes guanyadors de l’edició de Pressupostos Participatius 2018, en l’apartat de Grans projectes, i que va comptar amb 395 vots. L’acte tindrà la presència de la proposant de la iniciativa, Ana Garcia Pachón.

Les obres realitzades han permès condicionar la zona verda prèvia per poder ser utilitzada com a parc per a famílies, i implementar activitats esportives i de lleure que facin d’aquesta zona un espai apte i valorat per a la ciutadania.

El nou Parc per a famílies es troba al sud del polígon industrial Agro Reus, al llarg del carrer Ignasi Iglésias i a la confluència amb el carrer de Rovira i Virgili.

El parc s’inaugura una vegada executada la primera fase del projecte i amb actuacions complementàries fetes per les Brigades Municipals.

S’ha instal·lat mobiliari urbà com taules pícnic, jocs infantils, una font, papereres, bancs, dues taules de ping-pong i una cistella de bàsquet; i s’han pavimentat diversos circuits per circular en bicicleta, patins o patinets.

Les obres, que han tingut un cost de 172.097,81 euros, també han previst la preinstal·lació de les xarxes de reg i d’enllumenat, així com la instal·lació de sanejament.