Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Reus engega la campanya “Bon dia, què li convé?”

Avatar photo

Amb la campanya “Bon dia, què li convé?” l’administració es fica en el paper del comerciant

La Regidoria d’Empresa i Ocupació engega una campanya per apropar el serveis de l’administració local al teixit comercial de la ciutat. Sota el lema “Bon dia, què li convé” un equip tècnic de la regidoria iniciarà aquest mes de febrer un recorregut amb visites als comerços i serveis de Reus per informar-los dels projectes i serveis que ofereix la regidoria d’Empresa i Ocupació, específicament per al sector, així com altres qüestions de gestió municipal que puguin ser de l’interès del comerç.

Amb la campanya “Bon dia, què li convé?” l’administració es fica en el paper del comerciant. Si alguna cosa caracteritza els comerciants és la seva disposició i tendència al servei: la seva feina i forma de vida es fonamenta en atendre als altres. “Així neix el concepte de campanya: canviem els rols i es mostra, gràfica i discursivament, que ara som nosaltres, l’Ajuntament, qui ens posem plenament a disposició dels i les  comerciants”, ha explicat Prats.

Diversos negocis de la ciutat com el Colmado Baró, Garola, Immocasa, Farmàcia el Carrilet, Gima Clinic i Super ràpid reparació de calçat han posat cara a la campanya.

A partir de la primera setmana de febrer i començant per l’eix comercial conformat pel barri Mare Molas, passeig Prim i Avinguda Països Catalans es visitaran els comerços/serveis de la ciutat i se’ls hi portarà físicament una capsa que conté material informatiu com una llibreta amb els projectes i serveis que ofereix la Regidoria d’Empresa i Ocupació i alguns elements de merchandising. Es preveu que les visites durin un parell de mesos. Cal recordar que els serveis que s’ofereixen des de la Regidoria són els següents:

  • Informació i tràmits municipals.
  • Acompanyament i assessorament empresarial per persones emprenedores  i comerços consolidats
  • Transmissió empresarial
  • Ajuts i subvencions.
  • Borsa de treball.
  • Formació i programes d’ocupació per al Comerç.

Tanmateix, s’oferirà informació sobre projectes transversals vinculats al comerç que impulsa la regidoria com Reus Compra Responsable, Reus Espais Vius o la moneda local i serveis de gestió municipal de l’interès del sector com ara la recollida de la brossa comercial o el servei de bústies de paqueteria als aparcaments de gestió municipal.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Atropella intencionadament un home per una discussió a Catalunya

Notícia següent

Reconciliació socialdemòcrata: PS i SDP aniran plegats a les generals 

Notícies relacionades